Concert caritabil - Motanu,Pitty,Retoric,CM

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 Iunie 2019, 21:00 Sâmbătă
Locul:Braşov, Visssual

Descriere

Vă așteptăm la concertul organizat de Asociația Social-Culturală DREPT ÎN INIMĂ și Fundația Comunitară Brașov, prin intermediul proiectului BRAȘOV HEROES, cu sprijinul artiștilor RAP cu statut de EROI ce vin din diferite orașe din România pentru a susține cauza și pentru a ne inspira si alimenta setea de artă!

Concertul are drept scop strângerea de fonduri pentru copiii din Ghimbav și nu numai, care iubesc muzica, artele și cultura în general, precum și cei cu adicţii, probleme de delicvenţă juvenilă. Aceştia vor avea un spațiu pentru cultivarea talentului lor la CENTRUL DE ACTIVITĂȚI PENTRU COPII ȘI TINERI pe care îl construim cu ajutorul vostru!

INTRAREA la evenimentul din VISSSUAL BRAȘOV, de pe strada Fabricii - perpendicular pe Avram Iancu, lângă Kaufland - se va face pe baza unei DONAȚII DE MINIM 15 LEI, care se va achita la sosire.

Organizăm o competiție FREESTYLE în care se poate înscrie oricine. Aceasta constă în prestații de un minut. Juriul este format din Motanu si Pitty.
Învităm, de asemenea, artiștii bboy să ni se alăture, pentru a armoniza elementele HIP HOP!

Artiști:
Motanu - MC monumental al momentului din DEVA, a colaborat cu Subcarpați, Cred că sunt Extraterestru, Phunk B, Vladone, Faust și este campion Freestyle Off the Dome (rime pe loc) la Electric Castle și nu numai!
Pitty - Căpetenia Brașovului pe scena RAP, dublu finalist la BattleMC România, Finalist la Cel Mai Tare Din Parcare al ep. 8, de cinci ani activ pe domeniul fenomenului de Freestyle Off the Dome (rime pe loc).
Retoric - Căpetenia Ploieștiului pe scena RAP și artist complet: cântă la caval, este bboy, desenează, pictează și este designer grafic.
Codu Morse - Căpetenia Ghimbavului, se ocupă și de producție muzicală, iar instrumentalele trupei au fost asociate cu El Nino și Secțiunea Sălăjan.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?