Concert caritabil

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Iulie 2019, 19:00 Joi

Descriere

Transylvania Byzantine Music Festival vă invită la un CONCERT CARITABIL organizat în sprijinul Asociației persoanelor cu dizabilități - Apdf Sf Haralambie Brasov, joi, 11 iulie, ora 19:00, la Casa Armatei. Și cum dar din dar se face rai, ne dorim să fim cât mai mulți la acest eveniment muzical deosebit, pentru că dincolo de bucuria emanată de muzica psaltică, excistă și o faptă bună pe care o putem face fiecare, participând sau pur și simplu donând pentru cauza noastră!

Invitații acestei zile deosebite sunt: părintele Alexandru Grigoraș (Byzantion), care alături de Ethos Bizantin lansează un CD spectaculos de cântări psaltice, actorul Mihai Bica și grupul psaltic Kyrios.

Întrucât evenimentul, așa cum am menționat și mai sus, vizează strângerea de fonduri pentru Asociația APDF, donația sugerată pentru participarea la concert este 50 RON ( în prealabil, la Okianoteca sau Libraria Epifania, locațiile unde se găsesc bilete) sau 75 RON în ziua evenimentului. Să punem mână de la mână pentru o cauză bună!

Vă așteptăm cu bucurie!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?