Concert 4Tune Quartet

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Iulie 2019, 20:00 - 21:30
Preț: 15 lei

Descriere

Va invitam la un concert cu 4Tune Quartet pe terasa de la Rockstadt. Biletele sunt limitate la un numar de 100, se gasesc la bar si costa 15 lei.
Persoanele care nu vor sa asiste la concertul de pe terasa pot intra in interiorul barului, pentru acestea intrarea fiind libera

Din dragostea pentru rock a 4 prietene şi colege de Filarmonică din Braşov, a luat fiinṭă 4Tune Quartet, o trupă de coveruri rock mai neobişnuită, fiind un cvartet clasic, care prin sonoritatea instrumentelor clasice cu corzi, caută să păstreze din sonoritatea electrizantă, vibe-ul şi energia pieselor originale, dintr-un repertoriu ce acoperă 50 de ani de muzică şi mai multe genuri (pop-rock, rock alternative, rock progresiv, heavy metal).
De la concertul de debut din anul 2014 în clubul braşovean The Square, 4Tune Quartet a susṭinut numeroase concerte atât în cluburile braşovene (Rockstadt, Kruhnen Musik Halle, AltSquare), cât şi în cadrul a numeroase festivaluri ca: festivalul de film horror “Dracula Film Fest”, “Strada dell’Arte”, festivalul “Rock’n Parc”, în cadrul festivalurilor “Musica Barcensis” şi “Musica Coronensis”, “Piano Rocks” - Sibiu şi multe altele. A susținut pe scena Filarmonicii Braşov un recital cu muzică de film în anul 2015, iar în stagiunea urmatoare, un recital pop-rock. În martie 2018, împreună cu trupa braşoveană Hteththemeth (alături de care a filmat videoclipul piesei Light Lies), a susţinut o serie de concerte în Bucureşti, Braşov şi Cluj iar din vara aceluiaşi an, 4Tune Quartet începe o frumoasă colaborare cu trupa Dirty Shirt, colaborare ce continuă şi pe viitor, trupă alături de care a susṭinut numeroase concerte, dintre care le amintim pe cele de pe scena importantelor festivaluri rock: Metalhead Meeting şi Rockstadt Extreme Fest.

Componenṭa 4Tune Quartet este:

Roxana Barsan – vioara I
Corina Tofănel – vioara a II-a
Simona Gurău – violă
Alexandra Enache – violoncel

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?