Combichrist

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Iulie 2019, 21:00 Joi

Descriere

COMBICHRIST, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume ale scenei internaționale de aggrotech/ industrial metal, revine pe tărâmul contelui Dracula cu un show plin de forță extremă pentru a promova noul album de studio „One Fire” ce va fi lansat în curând anul acesta.

Înființat în 2003 de Andy LaPlegua, inițial ca un proiect cu influențe powernoise/ techno denumit de Hudlager, grupul și-a schimbat numele în Combichrist și a lansat, în același an, primul LP „The Joy of Gunz”. Materialul a atras imediat entuziasmul fanilor acestui gen, aducând la lumină un mix fresh de sound-uri energice și agresive, ce îmbinau cu succes ritmurile alerte ale power noise-ului cu sonoritățile dure ale hard electronica. De Halloween, același an, Combichrist au lansat un nou EP în ediție limitată, „Kiss The Blade”, epuizat în mai puțin de o săptămână. Succesul a fost urmat de un altul, la doar un an distanță, cu ocazia apariției celui de-al doilea EP, „Sex, Drogen Und Industrial”, ce s-a menținut timp de mai multe săptămâni numărul 1 în topurile DAC. 2005 a adus apariția pe piață a unui nou material, albumul Everybody Hates You, ce include două piese devenite, între timp, clasice în cluburi: „This Shit Will Fuck You Up” și „This Is My Rifle”.

În 2006 e lansat EP-ul „Get Your Body Beat” cu care Combichrist ajunge în Top 10 Billboard Dance Singles chart și pe coloana sonoră a filmului SF biopunk „The Gene Generation”. Următorul an vine cu un nou album, intitulat „What the Fuck is Wrong With You People?” care a fost primit cu entuziasm de fani și de industria muzicală, contribuind la creșterea numelui trupei datorită exploziei de energie și de ritmurile pline de adrenalină ale pieselor.

Efervescența creativă a continuat, iar 2009 a venit cu „Today We Are All Demons”, material completat de un turneu în America de Nord, alături de Black Light Burns (featuring Wes Borland de la Limp Bizkit) și de un tur extins prin Europa, împreună cu Rammstein. Succesul grupului american a continuat, astfel că piesa „Shut Up and Bleed” a intrat pe cooloana sonoră a filmului de groază „The Collector”, iar melodia „Today We Are All Demons” (Beneath the World Mix) a fost selectată pentru coloana sonoră a unuia dintre filmele seriei „Underworld” - „Underworld: Rise of the Lycans”. Au urmat „Making Monsters” (2010) album susținut de un tur împreună cu Aesthetic Perfection și iVardensphere (ca support acts) și de nou turneu alături de Rammstein, Combichrist devenind, de asemenea, o prezență obișnuită la unele dintre cele mai importante festivaluri de profil, precum Brutal Assault, Wacken sau Summer Breeze.

Melodiile trupei americane au ajuns și în industria de gaming, track-uri ca „Never Surrender” sau piese de pe EP-ul „Throat Full of Glass” fiind incluse pe jocul video „DmC Devil May Cry”. Anul 2014 îl aduce pe cel de-al șaptelea material al formației, „We Love You”, cu noi melodii bine primite de public, videoclipul uneia dintre ele, „Maggots at the Party”, fiind nominalizat la Berlin Music Video Awards 2015 la categoria „Most Trashy Video”.

Dacă până acum amprenta muzicii electronice se simțea deosebit de puternic, albumul „This Is Where Death Begins” (2016) marchează o turnură pronunțată spre zona rock și metal. Acesta a fost urmat în 2017 de o piesă stand-alone, intitulată „Broken : United”, pentru ca 2019 să vină cu un nou album și cu turneul mondial de promovare, „One Fire World Tour”, din care face parte și România.

Biletele pentru show-ul Combichrist de pe 18 iulie 2019 se vor putea achiziționa în rețeaua iaBilet, pe iabilet.ro dar și la clubul Rockstadt.
• Pre-sale 1: include 150 de bilete la prețul de 45 lei/ buc., valabil până la epuizarea stocului
• Pre-sale 2: va include 150 de bilete cu prețul de 55 lei/ buc., valabil până la epuizarea stocului
• În ziua concertului biletele vor costa 65 lei/ buc.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.
Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?