Coma

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Iulie 2019, 20:00 Vineri
Locul:Braşov, Cetatea Rasnov

Descriere

Înființată la începutul anilor 2000, Coma a devenit, în aproape două decenii de cântări, una dintre cele mai iubite trupe de rock alternative și nu metal din România.

Primul dintre cele 4 albume Coma, „Somn”, lansat în 2001, a lansat câteva dintre marile hit-uri ale trupei: “Nu vreau, fetițo, casa”, “În mine în șoaptă”, “Stai”, “Bruce Lee vs Vandam”.

Apărut la 5 ani distanță, discului “Nerostitele”, produs 100% independent, îi datorăm piesa “Coboară'mă’n rai”, al cărei videoclip a fost regizat de Marian Crișan, castigatorul premiului Palme d'Or pentru scurtmetrajul “Megatron“ la ediția din 2005 a festivalului de la Cannes. Pentru înregistrarea unei alte melodii de pe acest disc, “Mai presus de cuvinte", invitat special a fost basistul trupei Faith No More, Bill Gould, aceasta devenind prima colaborare dintre o trupă românească Romania și un nume mare al scenei rock alternative americane.

După primul DVD, “At the movies”, apărut în 2007, Coma a lansat, un an mai târziu, primul material unplugged, “Coma light”, promovat printr-un care a inclus concerte în toată România și în Republica Moldova. Apariția celui mai recent album, “Orizont”, a fost marcată, în noiembrie 2016, de un concert sold-out găzduit de Arenele Romane din București. În 2018, trupa a single-ul “Bine”, o piesă care atrage atenția asupra unui fenomen cu grave repercusiuni sociale, si anume bullying-ul.

De-a lungul timpului, Coma a cântat în deschiderea concertelor unor trupe și artiști precum Linkin Park, Korn, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat. Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie, Biohazard, Dog eat dog.

De asemenea, Coma a susținut zeci de concerte în toată țara, fiind prezentă la mari festivaluri: Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke live, Stuffstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, ARTMania, Festivalul Snowboard Bâlea Lac, MotoRock Ploiești.

Componență
• Cătalin Chelemen: voce principală
• Răzvan Albu: tobe
• Dan Costea: voce, chitară
• Sorin Petrescu: chitară bas
• Matei Tibacu-Blendea: chitară
• Răzvan Rădulescu: DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys

Intrare: 25 RON
Biletele se pot achiziționa online, de pe Eventbook, sau de la fata locului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?