Cine Concert Karpov not Kasparov

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Martie 2020, 19:00 Marți

Descriere

Cine Concert: ,,Lache în Harem’’ (1927) / coloană sonoră live de Karpov not Kasparov
Preț bilet: 25 lei (biletele se pot achiziționa online: http://bit.ly/2vvQuy9 sau la caseria Reduta)

Filmul mut ,,Lache în Harem’’ (1927), una dintre cele mai vechi producţii cinematografice româneşti, şi-a găsit acum o coloană sonoră nouă, de la Karpov not Kasparov. Aveţi ocazia rarisimă de a savura combinaţia de comedie românească interbelică şi sound electro-oriental.

Într-un cadru familiar - alb / negru - Karpov not Kasparov vor acompania momentele filmului mut ,,Lache în Harem’’, una dintre cele mai vechi producții românești.

Lache în harem (1927)
Comedie, Aventură
Regia: Marcel Blossoms, Vasile D. Ionescu
Scenariu: Marcel Blossoms
Actori principali: Vasile D. Ionescu, Lila Stănescu, Elena Penescu Liciu,
Imagine: Leo Schwedler
Anul aparitiei: 1927
Sinopsis
Somerul Lache adoarme pe malul unui lac în timp ce priveste un grup de fete care se scaldă. Visează că ajunge în haremul unui pașă și plănuiește să evadeze împreună cu frumoasa Lily adusă acolo de niște traficanți de carne vie.

Filmările s-au efectuat în București pe malul Lacului Floreasca, în septembrie 1927, iar în film sunt intercalate elemente de publicitate comercială.

Karpov not Kasparov:
Unul dintre cele mai bune produse de export synth-pop/dance/electronic din Romania, Karpov not Kasparov au cântat in ultimii ani pe scene de club și la festivaluri din toata Europa. Sunetul lor aminteste de disco-ul anilor '80 fiind optimist și dansabil. Se simt și unele influente jazz sau folclorice. Albumul lor din 2016 a fost declarat "cel mai bun al anului" de revista Scena9.ro și "probabil cel mai bun album de gen al ultimilor ...30 de ani în Romania" de blogul muzical Muzici&Faze.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?