Chriss Wragg & Greg Copeland @ Transilvania Blues Nights

Imagini

Informații

Data: 14 Mai 2022, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Transilvania Blues Nights continuă sâmbătă 14 mai la clubul Rockstadt din Brașov cu un nou concert în premieră și în exclusivitate în România! Americanul Greg Copeland și englezul Chris Wragg vor cânta alături de trupa lor de blues piese din primul lor album lucrat împreună, “Deep in the Blood” (2019).
Chris și Greg s-au întâlnit prima dată la un festival de blues în Belgia în 2015, unde i-a unit pasiunea pentru blues-ul stil Chicago. Greg Copeland, afro-american născut în Portsmouth Virginia (USA), a cutreierat lumea alături de cei mai buni muzicieni și vocea sa este sinonimul Blues-ului originar, cu elemente de funk și soul. Chris Wragg este originar din Sheffield (UK) și a fost membru în trupa Mudcats Blues Trio cu care a lansat 3 albume apreciate de critici.

Un concert prezentat de Rock FM și Zile și Nopți.

Sponsori: BCR,Tehnic Mihor, BitDatamining.
Partener culinar: Me Gusta

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?