Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut • Lansare album "La Vale"

Imagini

Informații

Data: 19 Mai 2022, 16:00 Joi

Descriere

Joi, 19 mai, Rockstadt
https://g.page/rockstadt
Open doors: 16:00
Live: 19:00
Acces general: 50 lei  Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro: https://bit.ly/3Kgy8St
După o perioadă de la lansarea lui La Deal mult mai lungă decât și-au imaginat inițial, B Ă I E Ț I I revin în forță cu mult așteptatul sequel.
Inițial gândit ca o continuare antitetică a ultimului material, La Vale și-a găsit identitatea singur în cele din urmă, și a ajutat enorm la conturarea sunetului formației, care speră că trei ani au fost de ajuns pentru a realiza un material care depășește La Deal în toate modurile posibile.
B Ă I E Ț I I vă invită să auziți și voi La Vale în turneul național de promovare, o serie de concerte cu multe noutăți, dar și piese din repertoriul clasic al formației.
Pre-save La Vale: https://bit.ly/3rOoeB7

Persoanelor cu vârsta mai mică de 12 ani nu le este permis accesul la acest eveniment.
Minorii cu vârsta între 12 ani impliniți și 16 ani neîmpliniți au acces la spectacol doar însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal și în baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți au acces neînsoțiți la spectacol în baza biletului valid.
Organizatorii și reprezentații clubului pot solicita un document de identitate pentru a verifica vârsta persoanelor care doresc să participe la eveniment.
Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.
Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul tău implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?