Alexu and The Voices Inside

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 August 2019, 20:00 Vineri
Telefon Informații: 0720 527 381
Locul:Braşov, Ora0
Evenimentele trecute
  • 31 Mai 2019, 20:00 Vineri

Descriere

Alexu and The Voices Inside, pentru prima oară, alături de Anca Diaconu la pian.

Proiectul The Voices Inside a pornit din dorința de a crea muzică sinceră, fără scopul de a atinge masele de oameni, ci doar de a aprinde scânteia și a încuraja ascultătorii să își asculte mai des vocea interioară care îi îndeamnă să își urmeze visurile. În felul acesta, Alexu a ajuns să lanseze două EP-uri, „23 Minutes of Fame” - în premieră la galeria ora0 din Brașov - și „Luminescence”, într-un singur an.

Anul 2019 începe cu lansarea videoclipului Everlearn în premieră la Radio Guerrilla și Music Channel Romania, unde debutează în topurile Indie Charts. În luna martie este lansată piesa Forevermore, alături de Teodora Opriși, în premieră la Radio Guerrilla, fiind difuzată apoi și la Radio România Cultural și Radio Tanănana.

În recitalul live, emoția și pasiunea sunt cele care predomină, reușind să dureze puțin mai mult cu ajutorul pedalei de Loop.

Pentru acest concert în galerie, Anca Diaconu, alături de pianul ei, i se alătură proiectului vocilor interioare.

În deschiderea concertului, îl vom asculta pe om la lună - proiectul solo de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, solist al trupei Oliver. Este un demers sincer și autentic de poezie cântată, la care chitara sau pianul completează natural versurile meșteșugite ale lui Doru.
Om la lună a debutat în iunie 2018, a lansat deja un single - Timp pentru noi, care a fost difuzat la Radio Guerrilla, pregătește primul album și ține concerte mici, cu muzică și storytelling, ca niște discursuri intime ce apropie oamenii absolut iremediabil.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?