Alexu and The Voices Inside

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 August 2020, 19:00 Duminică

Descriere

Duminică, 9 August 2020, începând cu ora 19, la Bastionul Țesătorilor (https://goo.gl/maps/zD748Uzr86fgZj73A), Alexu and The Voices Inside lansează albumul-concept "The Struggle of Living Pure at Heart" alături de Alina Horez la vioară, Anca Cornelia Diaconu
la pian și Barely Rebel
la voce. Invitat special: Doru Puscasu
(om la lună).
Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-alexu-and-the-voices-inside-lansare-the-struggle-of-living-pure-at-heart-brasov
19:00: Open Doors
20:00: Concert Doru Pușcașu (om la lună)
20:30: Concert Alexu and The Voices Inside
• Biletele se pot achiziționa doar individual și în avans de pe platforma Eventbook.
• Noi vom respecta cu strictețe programul comunicat, așa că vă rugăm și pe voi să ajungeți la timp.
• Locurile sunt fiecare la distanță de câte 2 metri și se vor ocupa la eveniment în ordinea accesului. Vă rugăm să respectați indicațiile voluntarilor care vă vor îndruma și ajuta pe tot parcursul evenimentului.
• Vă rugăm respectați normele în vigoare și să purtați mască de protecție pe toată durata evenimentului, să rămâneți așezați în timpul concertelor și să păstrați o distanță de minim 1,5 metri în spațiile comune.
___
Proiectul The Voices Inside a pornit din dorința de a încuraja ascultătorii să își asculte mai des vocea interioară. Voce care îi îndeamnă să își urmeze visurile. În felul acesta, Alexu a ajuns să lanseze două EP-uri indie-folk: „23 Minutes of Fame” și „Luminescence”, într-un singur an.
În recitalul live, emoția și pasiunea sunt cele care predomină, reușind să dureze puțin mai mult cu ajutorul pedalei de Loop. Astfel, mesajul pieselor ajunge direct către public prin armoniile create și beat-urile simple de chitară.
Noul material discografic, intitulat "The Struggle of Living Pure at Heart" reprezintă albumul concept scris de Alexu and The Voices Inside, și relatează experiența adolescentină a fiecărei voci interioare. Cum au prins curaj, cum au prins glas, cum au renunțat la teamă și au decis să facă pact cu trecutul. Au învățat să trăiască în moment iar fiecare formă a fricii și a furiei a fost luată în parte și colorat peste. Speranța juvenilă a fost ușor de transmis prin luminile orașului pentru că ele au rămas mereu acolo. Ascultând astfel vocea interioară, vom deprinde bucuria de a trăi viața din plin.
___
Invitat special: Doru Pușcașu (om la lună)
Doru Pușcașu este solistul trupei om la lună, proiect fondat de el în 2018. A început ca proiect solo de rough acoustic poetry, pianul și chitara acompaniind versurile meșteșugite ale lui Doru.
În vara lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună transformându-se într-o formulă full band.
Om la lună e o prezență nouă și autentică și este iubită de public pentru sinceritatea discursului și căldura cântecelor. După o serie de single-uri lansate pe parcursul celor doi ani de la înființare, în iulie 2020 trupa lansează primul material discografic, EP-ul Dans, compus în întregime în perioada de izolare.
Doru l-a cunoscut pe Alexu în primăvara lui 2019, între ei legându-se o prietenie sinceră concretizată cu mai multe apariții comune pe scenă.
___

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?