Alexandru Andries

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Iulie 2019, 20:00 Duminică
Locul:Braşov, Cetatea Rasnov

Descriere

Pe pagina oficială a lui Alexandru Andrieș, stă scris, printre altele: „Braşovean trup şi suflet („M-am născut în Braşov pe vremea cînd oraşul se numea Stalin“) / Prietenii îi spun Alexe / Studiile şi le-a făcut acolo unde a şi rămas - Institutul de Arhitectură "Ion Mincu" / De-a lungul lungii sale liste de albume, s-a jucat cu: vocea, chitara, pianul, muzicuţa, percuţiile electronice etc. / Îngrozitor de prolific & Coşmarul colecţionarului / Sîsîit într-un mod şarmant".

O numărătoare neoficială indică peste 3.100 de concerte (până în 2002!), mai mult de 80 de albume (parte dintre ele ele interzise înainte de 1989) și câteva mii de cântece. Vorbim despre, probabil, cel mai prolific muzician român in activitate și, cu siguranță, unul dintre cei mai cunoscuți & admirați & inteligenți & talentați oameni care se urcă pe o scenă cu o chitară în mână pe aceste meleaguri.

Revendicat, deopotrivă, de lumea jazz-ului, blues-ului și folk-ului (ca și de cea a arhitecturii, artelor plastice și poeziei), Alexandru Andrieș scapă oricărei intenții de vârâre într-o categorie, meserie, ideologie. Orice tentativă de înregimentare e aspru-blând sancționată de umorul devastator al artistului în chestie.

La Festivalul de Film și Istorii Râșnov, Andrieș va cânta alături de constanții săi colaboratori, Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu.
Componență
• Alexandru Andrieș: voce, chitară
• Berti Barbera: voce, muzicuță, percuții
• Calin Grigoriu: voce, chitară solo
• Maria Ioana Mintulescu: voce, percuție
• Sorin Romanescu: voce, ukulele bass
• Victor Panfilov: sunet

Intrare: 25 RON
Biletele se pot achiziționa online, de pe Eventbook, sau de la fața locului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?